sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viikkoviesti 4: Tsemppiä!!

Fustra Finlandin Facebook-sivulta löytyi linkki Emilia S.:n Kuplia-blogiin. Emilia kertoo Fustra-treeninsä alkutaipaleesta.
Emilian fiilikset vastaavat pitkälti omia tuntemuksiani vajaan vuoden takaa. Itselläni toki lisänä treenitavoitteissa painon pudotus.
Omat treenini päivitettiin tällä viikolla. PT:ni laati minulle saliohjelman, jota pystyn toteuttamaan itsenäisesti. Tänään aion treenata ensimmäistä kertaa itsekseni.
Treeniohjelma ei ole Fustraa vaan perus lihaskuntoa, enimmäkseen vapailla painoilla ja oman kropan vastuksella tehtäviä liikkeitä. Käyn edelleen kerran viikossa Fustraamassa, jolloin tarkistetaan liikeradat. Tänään on ohjelmassa myös Sh'bam-tunti, joka on viime aikoina "unohtunut", kuten kaikki muukin ryhmäliikunta. Kuntoremontin alussa lisäilin pikkuhiljaa ryhmäliikuntaa ohjelmaani ja nyt on jälleen se tilanne edessä.
Uskonpuute vaivaa hieman edelleen, että tuleeko tästä mitään. En anna periksi kuitenkaan. Yksi syy tämän julkisen blogin perustamiseen on se, että en halua epäonnistua enkä antaa itsestäni luovuttajavaikutelmaa.
Tsemppiä Sinullekin tulevaan viikkoon ja haasteisiin! We Can Do It!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.