sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viikkoviesti 3: Liikunnan iloa etsimässä

Kurjaa, että näin blogitaipaleeni alussa tulee tällainen postaus. Halusin tämän blogin olevan innostava ja kannustava, mutta nyt vaan on oma motivaatio kadoksissa. Liikunta ei oikein maistu entiseen malliin ja ruokailut lipsuu oikein urakalla.

Tänään kuitenkin vähän innosti, kun kävin puolisoni kanssa luistelemassa. Kumpikaan ei edes muistanut, milloin viimeksi on hokkarit vetänyt jalkaansa. Viihdyimme jäällä kaksi tuntia. Minulla tosin meni alkuun totutteluun ehkä puoli tuntia. En kuitenkaan luovuttanut, koska uusi minäni ei tee niin. Lopulta nautin jo jäällä viilettämisestä ja haluaisin pian jo uudelleen radalle.
Ensi viikolla aion todella pohtia, mikä saisi liikunnan riemun palaamaan. Olen nyt tyytyväinen ettei se ole kokonaan kadonnut
Tarvitsen vain vaihtelua lajeihin. Muuten pääsee pitkästyminen yllättämään ja silloin on vaarana sohvalle jumiutuminen.

Ruuat ovat sitten toinen haaste, johon toivon saavani apua valmentajaltani. Toki oikeat muutokset ja päätökset pitää tapahtua oman pään sisällä. Mielikuva- ja motivaatioharjoitteet auttanevat viemään asoita eteenpäin. Kerron tilanteen kehittymisestä ensi viikon viestissäni lisää. Lisäilen kuvaakin, kun avaan koneen. Puhelimesta ei saa lisättyä kuvaa. Pahoittelen.
Toivon talvisia päiviä Sinulle, muistahan pitää huolta itsestäsi!


Motivaatiokuvaa ensi viikolle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.