sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikkoviesti 1: Muutoksen tuulia, vanhan loppuun saattamista

Uusi vuosi toi yllättäen tullessaan muutoksia. Pääsin aloittamaan uuden, mieluisan työn. Arkeen tulee nyt uutta pysyvyyttä ja rutiinia.

Huomaan, että loppusuoralla olevat ammattikorkeakouluopintoni taisivat vaatia tätä muutosta. Nyt on niin sanotusti pakko laatia aikataulu opintojen loppuun  saattamiselle. Jäljellä on enää opinnäytetyö ja mutama pienempi tehtävä. Niistä voi vain selviytyä, ei ole vaihtoehtoja.

Vanhan projektin loppuun saattamisesta voidaan puhua myös viime keväänä aloittamani kunto- ja elämäntaparemontin kohdalla. Siinä on meneillään ehkä tähän saakka haastavin vaihe, kun paljon on jo saavutettu, mutta toisaalta paljon on vielä edessä. Sellainen ihminen, joka on vastaavan remontin läpi käynyt, ymmärtää tämän haasteen.

  Viime vuoden aikana olen myös panostanut henkiseen hyvinvointiini ja käynyt NLP-peruskurssin. Näinä päivinä odotan Licensed Practitioner of NLP-sertifikaattiani saapuvaksi. Kurssilla opittujen tekniikoiden avulla voin auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteita, mutta siitä saa myös itselleen valtavan paljon työkaluja parantaa omaa elämää. Kävin kurssini täällä.

Haluaisin näin alkuun lukea Sinun, arvoisa lukijani, vinkkejä siitä, mistä aiheista haluaisit minun kirjoittavan lisää. Painottaisinko enemmän fyysistä hyvää oloa vai henkistä puolta. Vai annanko mennä niiden käsi kädessä, niinkuin ne omassa arjessanikin kulkevat. Mistä olisi hyötyä juuri Sinulle?

Toivotan Sinulle ihanaa talvista viikkoa. Laitathan kommenttia.

Tämä postaus on nyt valitettavasti kuvaton. Jatkossa tulen panostamaan myös kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.