tiistai 6. tammikuuta 2015

Uuden alussa ja edessä

Tämän blogin aloittaminen on pyörinyt mielessäni jo jonkun tovin. Mietin ja puntaroin, onko tässä mitään mieltä? Onko minulla jotain sellaista annettavaaa, jota joku toinen ei olisi jo tarjonnut? Päädyin kuitenkin siihen, että julkaisen tämän blogin ja annan itsestäni lukijoille juuri sen ja sen verran kuin itse haluan. Tämä blogi siis kertoo minun elämästäni juuri sellaisena kuin minä sen koen ja näen. Sellaista ei kukaan muu voi toisille tarjota.
En pidä itseäni mitenkään tärkeämpänä tai parempana kuin muut ihmiset. Koen kuitenkin olevani ainutlaatuinen ja paras versio itsestäni juuri tällä hetkellä. Aina voin kuitenkin parantaa tätä versiota ja siitä oikeastaan tarve tälle blogille kumpuaa. Haluan jakaa kokemukseni ja keinoni tulla paremmaksi ihmiseksi.
Tässä blogissa tulen kirjoittamaan elämäntapamuutoksesta, henkisestä hyvinvoinnista ja tavallisesta 35-vuotiaan parisuhteessa elävän ihmisen arjesta. Vielä tässä vaiheessa en tiedä, kuinka usein tulen päivittämään blogia. Onko se edes säännöllistä, toki lukijoiden kannalta olisi mielekästä, jos blogi päivittyisi vaikkapa kerran viikossa tiettynä päivänä. Siihen tulen pyrkimään. Sanotaan vaikka näin ex tempore, että uusi teksti ilmestyy joka sunnuntai.

Kirjoitukset tulevat käsittelemään pohdintaa elämästä ja maailmasta, terveellisempiä elämäntapoja ja sitten kaikkea sitä, mitä en vielä itsekään tiedä. Tästä se alkaa, erilainen uusi vuosi ja ainutlaatuinen vuosi 2015.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.