sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Viikkoviesti 8:Messuterveisiä

Lauantaina kävin Helsingissä Zen expossa (linkki tapahtumaan ed. postauksessa) ja paljon kiinnostavaa tietoa tarttui mukaan. Aloitin päivän Henkka Hyppösen (Twitter:@henkkahypponen) Pelon hinta-luennolta. Asia oli kiinnostava ja Henkan tyyli esiintyä mukaansa tempaava. Pelon hinta ja muutkin Hyppösen teokset lisätty lukulistalle.
Messuosastoilla oli monipuolisesti tietoa niin henkisestä kuin fyysisestä hyvinvoinnista. Kokeilin Nousevan auringon ständillä lyhyttä healingiä. Hälinää oli vähän liikaa, jotta olisin voinut keskittyä tilanteeseen paremmin, mutta jäi hyvä fiilis.
Täysin uuteen tuttavuuteen eli sointumaljoihin tutustuin työpajassa, 20 minuutin sointukylpy oli miellyttävä kokemus, myöhemmin olisi kiva kokeilla myös yksilöhoitona tehtävää sointuhierontaa. Oli mielenkiintoista kokea erilaisia ääniä kehossa.
Päivän päätteeksi osallistuin Ville Tantun Silence Your Mind-meditaatioharjoitukseen. Aihe käytiin melko lyhyesti läpi ja herätti mielenkiinnon tutustua aiheeseen tarkemmin.

Kokonaisuutena messut oli näkemisen arvoiset, ensi vuonna voisi mennä uudelleenkin ja käydä kokeilemassa erilaisia joogia, se puoli jäi nyt kokonaan kokematta. Näillä eväillä ja levänneellä mielellä kohti arjen haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.